Valmentajat

Sami

Sami Juhani

Olen keho-mielivalmentaja, kehotietoisuuden asiantuntija, elämää uteliaasti tutkiva ja kohtaava luova ajattelija ja liikkuja Sami. Yksi suurimpia oivalluksiani ja samalla yksi mottoni on: Tapahtuma on päässä, tunne on kehossa.

OLEN-valmennuksen olen kehittänyt yhteistyössä keho-mielivalmentaja Anne Kaarinan kanssa. Hän on myös mukana kursseilla, retriiteissä, yritysvalmennuksissa ja parisuhdevalmennuksissa. Anne tekee myös psykofyysisiä kehosessioita.

Olen opiskellut eri kehoterapioita ja -tekniikoita, ratkaisukeskeistä valmennusta, taiteita ja luovia aloja ja eri liiketerapiatekniikoita, meditaatiota, hengitys- ja rentoutustekniikoita, tietoisuustaitoja, läsnäolo-oppeja 1988-2023, mm. kontakti-improvisaatio, Body-Mind Centering, jooga, capoeira, shiatsu, kung-fu, tai chi, Alexander-tekniikka, nykytanssin tekniikoita, Skinner release -tekniikka ja improvisaatio, parityöskentely ja kehonhuolto, alignment eli linjaus, autenttinen liike ja Hamilton Floor Barre. Lisäksi olen opiskellut anatomiaa ja fysiologiaa, mielen mekanismien toimintaa, luontoyhteyden vahvistamista, hevosten käyttäytymistä ja maastakäsin työskentelyä, ihmisten mentorointia, valokuvausta, maalaamista ja luovaa kirjoittamista.

Olen valmentanut asiakkaita vuodesta 2009 ja opiskellut jatkuvasti lisää alaa. Olen oppinut paljon oman itseni ja elämäni prosessoinnista ja holistisesta suhtautumisesta ihmisen kasvuun ja kehitykseen sekä isomman kuvan ymmärtämiseen. Tietotaitoni pohja on niin laaja-alainen, että se mahdollistaa kunkin asiakkaan kohtaamisen valmennuksessa ja prosessin aikana juuri siten, että käytämme hänelle tärkeintä ja sopivinta lähestymistapaa sillä hetkellä. Rakastan kohdata asiakkaita yksilöinä ja kuulla ja nähdä heidät.