Sami seisoo kivien päällä ja kumartaa vettä kohti

Kenelle OLEN-valmennus™ sopii?

Valmennus sopii kaikille yksityisille, yrityksille ja yhteisöille, keillä on halu ja motivaatio kasvuun, kehitykseen ja itsetuntemuksen lisäämiseen.

Valmennuksemme on oiva apu mm. seuraavissa tilanteissa:

Eri elämänmuutokset, sairaudesta toipuminen, näköalattomuus, lisäenergian tarve, outo henkinen olo, outo fyysinen olo, irrallisuuden tunne, tarkoituksettomuuden tunne, eksistentiaalinen kriisi, sisäänpäin kääntymisen tarve eli sisäisen maailman ja itsensä todellisen ytimen löytämisen tarve, selkeyden puute, tunnottomuus eli tunteiden katoaminen, pelkotilat.

Sopii myös kaikkien alojen taiteilijoille jotka haluavat uutta virtaa ja syvyyttä luomisvoimaansa.

Sopii myös urheilijoille, jotka haluavat parantaa suorituksiaan, vapauttaa supervoimansa kokonaisvaltaisemmin palautua nopeammin suorituksesta niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Sopii myös valmentajille, joiden ala on henkinen valmennus (NLP, Mindfulness, meditaatio-ohjaus, mentaalivalmennus, psyykkinen valmennus tms), jotka jo valmentavat asiakkaita ja joilla on jo tarvittavat valmennustyökalut, mutta ovat ehkä huomanneet jonkinlaista ”robottimaista kliinisyyttä” omassa valmentajahahmossaan. Ja jotka haluavat luovemmin ja syvemmin löytää itsestään sen ”virtaavan” valmentajan jonka ei tarvitse pelätä olla oma itsensä, oma persoonallisuutensa. Persoonallisuutesi vahvistuminen palauttaa sinut omaan voimaasi ja se on tärkeää myös valmennettavillesi.

Joskus kaikki tärkeä informaatio, olkoonkin se hyvää ja toimivaa, voi ajan myötä saada valmentajan asettumaan johonkin todellista olemustaan jäykempään rooliin. Rooli voi kuulua äänestäsi, näkyä liikkeistäsi, rytmistäsi ja tavastasi kuunnella ja vastata.

Suosittelemme valmentajan persoonan avaamista OLEN-valmennus™-metodeilla.

OLEN-valmennus™ on suunniteltu myös yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat uutta henkeä, joustavaa vuorovaikutusta, selkeyttä tavoitteiden ja päämäärien työstämiseen. Valmennuksen aikana ja sen jälkeen kohottavampi työilmapiiri on aistittavissa ja työyhteisön mahdollisten ”lukkojen” avaaminen lähtee sujuvasti käyntiin.

Tarjoamme paljon yksinkertaisia mutta tehokkaita uusia taitoja luovia harjoituksia. Nämä uudet taidot tuovat helpotusta sekä työpäivän rutiineihin että yllättäviin, kuormittaviin tilanteisiin. Helpottuneesta olosta johtuva energian vapautuminen kantaa myös kotioloissa ja työpäivän nollaaminen ja uudelleen latautuminen tulevat sujuvammaksi, automaattisemmaksi.

OLEN-valmennus™ auttaa vapauttamaan luovia ideoita ja oivalluksia. Liikut, hengität, ajattelet, tunnet ja toimit helpommin työpäivän läpi. Ja sama olo tietenkin jatkuu työpäivän jälkeenkin.

Valmennus suunnitellaan AINA työyhteisökohtaisesti, ottaen huomioon kunkin yrityksen ja yhteisön erityisyys.

OLEN-valmennus™ PARISKUNNILLE

Valmennus mahdollistaa parisuhteen vanhojen ajatus-tunne-kehotuntemus-toiminta/reagointi -mallien tiedostamisen ja tähän hetkeen sopivien tuoreiden asetusten löytämisen. Useiden eri järjestelmien kautta tehtävien harjoitusten yksilöllinen läpikäyminen saa aikaan suhteen parantumisen ja vaikuttaa kohottavasti parisuhteen jokaiseen osa-alueeseen.

OLEN-valmennus™ sopii myös sinulle, joka kaipaat lisää rentoutta elämääsi, kehoosi ja mieleesi.

Valmennus sopii myös niille jotka haluavat harjoitella virtaavaa -FLOW- puhumista, esiintymistä, liikkumista ja ajattelua.

Sami seisoo käsillään

Jos tunnet että jokin näistä resonoi sinulle tai yhteisöllesi, niin valitse palveluista sopivin, tai kysy lisää.