Yritykset ja yhteisöt

OLEN-valmennus™ on suunniteltu myös yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat uutta henkeä, joustavaa vuorovaikutusta, selkeyttä tavoitteiden ja päämäärien työstämiseen. Valmennuksen aikana ja sen jälkeen kohottavampi työilmapiiri on aistittavissa ja työyhteisön mahdollisten ”lukkojen” avaaminen lähtee sujuvasti käyntiin.

Tarjoamme paljon yksinkertaisia mutta tehokkaita uusia taitoja luovia harjoituksia. Nämä uudet taidot tuovat helpotusta sekä työpäivän rutiineihin että yllättäviin, kuormittaviin tilanteisiin. Helpottuneesta olosta johtuva energian vapautuminen kantaa myös kotioloissa ja työpäivän nollaaminen ja uudelleen latautuminen tulevat sujuvammaksi, automaattisemmaksi.

OLEN-valmennus™ auttaa vapauttamaan luovia ideoita ja oivalluksia. Liikut, hengität, ajattelet, tunnet ja toimit helpommin työpäivän läpi. Ja sama olo tietenkin jatkuu työpäivän jälkeenkin.

Valmennus suunnitellaan AINA työyhteisökohtaisesti, ottaen huomioon kunkin yrityksen ja yhteisön erityisyys. Valmennus toteutetaan yleensä työyhteisön tiloissa. Valmennustapahtuma voi olla myös tiloissamme Solbergissa.