Yksilö- ja parivalmennukset

OLEN-valmennus™ yksilölle

Valmennus sopii sinulle jolla on halu ja motivaatio kasvuun, kehitykseen ja itsetuntemuksen lisäämiseen. OLEN-valmennus™ on täysin uudenlainen, laaja ja syvällinen kokonaisuus, joka auttaa sinua ohjaamaan itseäsi positiiviseen kasvuun ja kehitykseen.

OLEN-valmennus™ antaa sinulle keinoja ja käytännön harjoituksia laajentaa omaa joustavuusaluettasi ja opit takaisin alkuperäiseen rentouden ja läsnäolon tilaan, josta käsin sinun on helpompi kohdata joustavasti elämän erilaisia haasteita.

OLEN-valmennus™ on myös henkistä valmennusta, jossa opit sisäistä erottelukykyä, rentoutusharjoituksia, tunnelukkotyöskentelyä, mielikuva-, meditaatio- ja hengitysharjoituksia, mindfulness- ja tietoisuustaitoja sekä kysymys- ja keskustelumetodeja. Opettelemme myös runsaasti kehotietoisuus- ja kehollistamisharjoituksia.

Ajatus-tunne-kehotuntemus-toiminta/reagointi -kaavaan perehtyminen ja sen ymmärtäminen ja uudelleenohjaaminen on myös tärkeä osa valmennusta. Sitä kautta sinulle syntyy itsesi parempaa johtamista, tunteiden ja niiden syntymekanismien ymmärtämistä ja löydät oman syvimmän ytimesi ja pystyt olemaan enemmän oma itsesi.

Olen valmennuksessa yhdistämme idän ja lännen oppeja, tutkittua tietoa, sisäistä vanhaa viisautta, kokemuksellisuutta, yhteyttä luontoon, luovuutta ja rationaalisuutta.

Jokainen valmennuskerta ja valmennuspaketit ovat aina yksilöllisiä ja ne suunnitellaan sinulle henkilökohtaisesti tilannekartoituksen jälkeen. Valmennus tapahtuu joko kasvotusten, verkossa kameran välityksellä tai puhelimitse. Valmennuskertojen väli määritellään juuri sinulle sopivaksi.

OLEN-valmennus™ pariskunnille

Tämä on mahtava uusi tapa parantaa suhdettanne luovasti ja tietoisesti. Valmennus mahdollistaa parisuhteen vanhojen ajatus-tunne-kehotuntemus-toiminta/reagointi -mallien tiedostamisen ja tähän hetkeen sopivien tuoreiden asetusten löytämisen. Useiden eri järjestelmien kautta tehtävien harjoitusten yksilöllinen läpikäyminen saa aikaan suhteen parantumisen ja vaikuttaa kohottavasti parisuhteen jokaiseen osa-alueeseen.

Sessiot tapahtuvat kasvotusten Solberg Art Coach & Heal -keskuksessa Inkoossa. Suosittelemme muutaman kerran sarjaa.