Kurssit, tapahtumat ja retriitit

Kurssit, tapahtumat ja retriitit ovat useimmiten kestoltaan yhden päivän, n. klo 10-18. Näiden teema vaihtuu, mutta keskeisinä elementteinä on aina hengitys, rentous, hiljaisuus, luovuus, meditaatiot, luonto ja liike. Päivä etenee soljuvasti elementistä toiseen ja päivän aikana on paljon tilaa myös keskustelulle, kuuntelulle kysymyksille ja vastauksille sekä aistimiselle ja olemiselle.

Päivän aikana voit kokea kokea oivalluksia, energisoitumista, hermoston rauhoittumista mutta samalla kehotietoiseksi ja valppaaksi tulemista. Ryhmien koot ovat aina pieniä. Hintaan sisältyy aina kasvisruoka ja kahvi/tee.

LUOVUUDEN VOIMA-työpaja n. klo 10-18

Olemme osa luontoa ja luovuus on luonnon voimaa, ihmeellistä voimaa, joka mahdollistaa elämämme ja pitää sitä yllä. Luovuuden voima-työpajassa aktivoimme itsessämme kuvan, sanan, äänen, tanssin/liikkeen, värien ja tarinoiden virratuksella tätä meissä kaikissa olevaa alkuvoimaa. Mikään ei ole sen hedelmällisempää itsensä kehittämistä ja itsetuntemuksen vahvistamista ja kehotietoisuuden tutkiskelua kuin luovuus. Se aukaisee ovia sinnekin, mihin rationaalinen ajattelu, tieto, sanat ja teoriat eivät pääse. Osallistuminen ei edellytä minkään taiteenlajin osaamista. Ihana, piristävä, avaava päivä, jossa voit täysillä antautua virran vietäväksi. Ja siten lisätä luovaa hyvinvointiasi. Tästä työpajasta on myös kahden päivän versio. Ryhmien koot ovat aina pieniä. Hintaan sisältyy aina kasvisruoka ja kahvi/tee.