Palautteet

Tapaamiset Samin kanssa ovat hyvin keskustelevia ja avoimia. Pelkkä keskustelu on saanut minut varmemmaksi itsestäni niin yksityishenkilönä kuin yrittäjänäkin ja lähden jokaisesta tapaamisesta innostuneempana ja koen olevani enemmän sinut itseni kanssa. Olen saanut myös paljon varmuutta siitä, että olen oikealla tiellä ja tekemässä juuri sitä mitä minun pitäisikin tehdä edistääkseni myös omalta osaltani muiden hyvinvointia. Samin läsnäolo on hyvin voimaannuttava. Sami on taitava ohjaamaan muita kohti omia ahaa-elämyksiään keskustelun ja läsnäolon keinoin. Samin ohjauksessa olen ylittänyt itse itselleni asettamia henkisiä esteitä mitä en olisi koskaan uskonut pystyväni ylittämään.

valmennusasiakas

Olen vihdoin löytänyt ihmisen, joka osaa opettaa minua käyttämään oman sisimpäni avaimia. Hän on valmentaja, joka säteilevällä energiallaan kannustaa ja valaa minuun rohkeutta päästää irti menneistä ja kaikesta vahingollisesta. Epämiellyttävät kokemukset eivät enää kerry kehoon, vaan poistuvat sitä nopeammin mitä paremmin opin itse rajaamaan itseäni ja ulkomaailman heijastuksia. Pystyn tarkastelemaan itseäni rehellisemmin, teeskentelemättä ja pyrkimättä miellyttämään ketään.

kehoterapia/valmennusasiakas

Moi, nyt on seitsemäs valmennuspuhelu takana ja aivan mahtava olo. En tiennytkään miten paljon sittenkin tarvitsin vielä apua tällä matkalla jolle lähdin vapautuakseni kaikesta menneestä. Nöyrästi kiitollisena ja iloisena. KIITOS!

puhelinvalmennusasiakas

Valmennus puhdisti monenlaisten harjoitusten kautta jotain synkkää ja raskasta ja kirkasti sen ihanan näyn ja fiiliksen, että Olen Elossa – sittenkin, kaikkien näiden raskaiden vuosien jälkeen!

puhelinvalmennusasiakas

Ilmeisesti tunnelukkoja on alkanut avautua, tunnen iloa ja riemua jatkuvasti, liikkuminen on kun nuorella tytöllä, selkäkipua ei ole tuntunut, mikä on ihanaa näiden vuosien jälkeen. Nyt on tekemisen meininki.

puhelinvalmennusasiakas

OLEN-kurssipäivistä palautteita

Kiitos, että sain tulla ja olla! Kiitos, että minut nähtiin, kuultiin, hyväksyttiin, kannateltiin, tuettiin, hoidettiin, ruokittiin. Ei oikein löydy sanoja, miten kuvailisin sitä mitä sain. Upposi jonnekin tosi syvälle. Sain olla keskeneräinen, purkaa kuormani, antaa kehon ja mielen vapautua jännitteistä, taakoista ja traumoista. Oli luottamus, että minua kannetaan ja siten keho ja mieli uskalsivat päästää irti. Luonto, eläimet, läsnäolo ja syvälliset harjoitukset vahvistivat yhteyttä sisimpään. Sain vahvistusta ja tukea omalle polulleni. Oli ihanaa, ettei tarvinnut suorittaa. Ruoka oli jälleen täydellistä – ravitsi jokaista solua! Tämä oli kolmas kerta kurssilla ja jäi sellainen olo, että uudestaan on tänne vielä päästävä.

Mie en ole ikinä aikaisemmin käynyt minkäänlaisella henkisen kasvun kurssilla. Ehkä senkin takia miulla ei ollut eilistä kohtaan minkäänlaisia ennakko-odotuksia. Oli vaan se tunne, että nyt on kurssille tultava ja sydän ja mieli avoinna sinne tulin. Tuntuu, että koko päivä oli taianomainen. Kurssi-ympäristö oli paras mahdollinen. Sinne oli hyvä tulla ja olla. Omassa arjessani miulta vaaditaan koko ajan niin paljon joka suuntaan. Kurssipäivänä sain vain olla. Sain sulautua yhdeksi osaksi mahtavaa ryhmää. Kukaan ei vaatinut miulta mitään. Sain rauhan vain olla, tuntea ja kokea. Luonnon, eläinten, ryhmän ja teidän molempien läsnäolo oli niin syvästi koskettavaa, parantavaa. Kaikki oli niin luonnollista, kotoisaa. Ja parantava nauru pulppusi meistä kaikista tasaisesti. Sain ihanan, stressittömän vapaapäivän omasta, haastavasta arjestani! Tämän voimalla jaksan pitkään! Kiitos teille Anne ja Sami vielä kerran niin paljon ❤